Обратно към категорията

„Български пощи“ очакват най-красивото писмо до Дядо Коледа

Добавено на: 07.12.2023 08:19
   

До 18 декември „Български пощи“ приемат писма до Дядо Коледа. Всяка година от пощите се грижат коледните желания на децата да стигнат до Лапландия по най-бързия начин.

Миналата година са били пратени 18 000 писма от България.

Всяка година „Български пощи“ организират конкурс за най-красиво писмо до белобрадия старец. В държавния архив пазят най-искрените послания от предишни години. И чакат най-красивото писмо за тази година.

Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, а за получател да бъде посочено само "За Дядо Коледа". Необходимо е и заплащане на пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него.

От БГ пощи напомнят, че с цел защита на личните данни, в съдържанието на самото писмо не трябва да се изписва адреса на подателя. Той следва да се посочи единствено на плика.

Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади остава лично решение на децата.

Крайният срок за изпращане на писмата е 18 декември 2023г


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!