Обратно към категорията

„Ела и ти“ кани смелчаци от цялата страна да подкрепят една разЛична кампания (ВИДЕО)

Добавено на: 30.04.2022 09:00
   

Ние сме група ентусиасти, които вярват във възможното невъзможно. С нашата подкрепа хора с увреждания успяват да достигнат до труднодостъпни места, закътани в нашата природа.
Стартираме кампанията „Ела и ти на старта“ с цел да подготвим участници в състезанието „По стъпките на Алеко“. Състезанието ще се проведе на 1-ви октомври 2022 г. Търсим дарения и съмишленици – с нашата кауза се ангажират ентусиасти от всякакви сектори и професии. Нашите събития събират хора, които нямат обща демография, но ги свърза едно - планината, приключенията и състезанията! Ние сме звездите на състезанието и не оставаме незабелязани!

Ела и ти на старта! Стани част от най-готиния отбор в 11-километровото състезание "По стъпките на Алеко", което ние ще изминем заедно с 2-ма човека с увреждания. Необходимата сума е 5500 лв., които ще осигурят: 
 2 специализирани носилки, сбруя, ленти, карабинери, ръкавици, раница,
брандиран екип на участниците
 4 тренировки - транспорт за участници с увреждания
 награди-стимул за участниците - най-малко 20 доброволци-бегачи

Заедно разбихме стереотипа и доказваме, че и те могат! Участвахме в предишните 2 издания и завършихме в рамките на контролното време, в което дори не всички участници без двигателни проблеми успяват! "Фокусът ни са хората с увреждания, а целта ни е заедно да успеем да достигнем до места, до които те не биха могли сами.
Благодарни сме на всяка подкрепа!", казва Гергана Дойчинова, учредител на фондацията в кратко видео: https://www.youtube.com/watch?v=6htWkG4h2Ao

Още в началото на нашата кампания „Ела и ти на старта“ вече имаме първите си последователи, които ни подават рамо, за да подадем ръка на хората с увреждания!
Можете да подкрепите кампанията „Ела и ти на старта!“ в Platformata.bg или като пратите дарителски SMS на кратък номер 17777 с кодова дума DMS ELA.

Актуална информация може да намерите в нашия сайт elaiti.com, както и на нашата ФБ страница elaitifoundation. За повече информация, може да свържете с нас на тел. 0878510310 или на имейл info@elaiti.com

Екипът на фондация „Ела и Ти“

999 припомня, че през 2020 г. заедно със Стаси и нейната майка Маламка от село Тенево сбъднахме мечта заедно с "Ела и ти":


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!