Обратно към категорията

Кабинетът ще разгледа постановление за допълнителни трансфери по общинските бюджети за учебници и помагала

Добавено на: 22.02.2024 07:06
   

На редовно заседание от 11:00 часа Министерският съвет ще разгледа проект на постановление за одобряване на допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2024 г. за закупуване на учебници и помагала за деца и ученици от I до XII клас, съобщиха от правителствената информационна служба. 

Проектопостановлението предвижда допълнителни средства за закупуване на познавателни книжки, учебници, електронно четими учебници, учебни комплекти и учебни помагала за децата и учениците, включително в общинските детски градини и училища. Вносител на предложението е министърът на образованието и науката Галин Цоков. 

Дневният ред на кабинета включва още проект на решение за освобождаване на заместник-председател на Държавната комисия по сигурността на информацията. Министър-председателят Николай Денков е вносител на проекторешението.

В програмата на министрите е и проект на решение за одобряване бюджета на Фонд „Сигурност на електроенергийната система“ за 2024 г., внесен от министъра на енергетиката Румен Радев.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!