Обратно към категорията

Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на ГДНП

Добавено на: 08.08.2023 11:46
   

Старши комисар Калоян Милтенов поема поста заместник-директор на Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП), съобщиха от МВР. Милтенов беше представен пред ръководния състав на главната дирекция от заместник-главния секретар на МВР Живко Коцев. Преназначаването на Милтенов става със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

Калоян Милтенов поема поста от колегата си старши комисар Борислав Муеров, който навърши пределната възраст за пенсиониране. Муеров беше награден от вътрешния министър за дългогодишната си служба и професионално изпълнение на задачите в системата на МВР.

Милтенов бе директор на столичната полиция и на 14 юни подаде заявление за напускане. Тогава министърът каза, че ще направи всичко възможно той да остане в МВР и да бъде част от екипа му.

Калоян Милтенов започва работа като разузнавач в системата на МВР през 1999 г. В следващите години заема последователно ръководни длъжности в системата - началник на група и началник на сектор „Икономическа полиция“ в Първо РУ, началник на сектор в отдел „Противодействие на икономическата престъпност“ – СДВР, заместник-началник, по-късно и началник на Трето РУ в София, началник на Първо РУ в София. От 14 октомври 2019 г. е назначен за директор на ОД на МВР - Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „Икономическа полиция“ в ГДНП. От юни 2021 г. до юни 2023 г. е директор на СДВР. Награждаван е многократно за професионалната си работа.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!