Обратно към категорията

Над 200 души продължават да търсят 17-годишната Ивана от Дупница

Добавено на: 24.02.2024 09:37
   

Над 200 души продължават да търсят 17-годишната Ивана от Дупница. Това съобщи за "Фокус“ кметът на Община Дупница Първан Дангов. Той посочи, че към момента издирването на изчезналото момиче не дава резултат.  
"Второ денонощие продължава издирването. Над 200 души от състава на Районното управление в Дупница, Кюстендил, Рила, Благоевград и Перник работят. Има сили на Жандармерия, следови кучета, но резултат няма“, каза Първан Дангов. Претърсват се гориста местност и вили, където евентуално може да бъде намерена Ивана.
"За съжаление е подценен въпросът с нейното изчезване от страна на родителите й. Тя е момиче със специфични качества по отношение на психиката. Посещавала е психолог, родителите късно са подали сигнала“, коментира още кметът на Дупница.
Той припомни, че момичето е оставило телефона си в класната стая, в четвъртък. Излиза от училище. Обикаляло е из града. Забелязвана е няколко пъти на камери, била е в един магазин от голяма търговска верига в района на гарата. Оттогава средите на момичето се губят.
Кметът на Дупница каза, че към момента има достатъчно доброволци, които претърсват различни райони в града и около него.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!