Обратно към категорията

Правителството ще проведе редовното си седмично заседание

Добавено на: 23.11.2023 08:05
   

Правителството ще проведе редовното си седмично заседание днес, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет. В дневния ред на заседанието е включен проект на решение за одобряване на график на действия по преобразуване на държавно предприятие „Управление и стопанисване на язовири“. 

Проект на решение за присъединяване на формирования от въоръжените сили за България към програмата за подготовка на корпуса за бързо възвръщане на НАТО в Солбиате Олона, Италия (HQ NRDC-ITA) също е част от дневния ред. 

Правителството се очаква да обсъди още проект на споразумение между Агенцията за ядрено регулиране на България и Комисията за ядрено регулиране на САЩ за обмен на техническа информация и сътрудничество по въпросите на ядрената безопасност. 

По време на заседанието се очаква да бъдат одобрени и предложения за промени в Закона за българските лични документи. Началото на заседанието е от 15:30 часа. 

Министърът на финансите Асен Василев съобщи, че се планира правителството да заседава извънредно и в петък, за да обсъди и гласува проектите за държавен бюджет и за бюджети на Националната здравноосигурителна каса и Държавното обществено осигуряване за догодина, които трябва после да бъдат внесени за разисквания в парламента.
Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!