Обратно към категорията

Първи блиц контрол за новия политически сезон

Добавено на: 12.01.2024 07:08
   

Премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел да отговарят на въпроси на депутати в първите за годината блицконтрол и парламентарен контрол, предвижда приетата за днес програма на Народното събрание.  

Заседанието на парламента ще започне в 9:00 часа с блицконтрол, в който според правилника на Народното събрание участват премиерът и вицепремиерът. От 11:00 часа е началото на първия за 2024 г. парламентарен контрол. В него, освен премиерът Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел, на въпроси и питания на народни представители се предвижда да отговарят и министрите Калин Стоянов, Андрей Цеков, Галин Цоков, Христо Хинков, Кръстю Кръстев, Юлиян Попов, Кирил Вътев, Богдан Богданов и Александър Йоловски.

Вчера депутатите се събраха на първо заседание след ваканцията за коледните и новогодишните празници. Новата пленарна сесия на 49-ото Народно събрание беше открита тържествено с химна на Република България и химна на Европейския съюз, а парламентарните групи направиха изявления за приоритетите си през новия политически сезон. 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!