Обратно към категорията

Служебният кабинет се събира на редовно заседание в 10.00

Добавено на: 04.01.2023 07:11
   

Служебното правителство се очаква да обсъди в сряда два проекта на меморандуми с Гърция за сътрудничество между двете държави в енергийната сфера. Това предвижда част от дневния ред на правителственото заседание за 4 януари, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

На първото за годината заседание премиерът и министрите ще обсъдят проект на меморандум между Министерството на енергетиката на България и Министерството на околната среда и енергетиката на Гърция, с който двете държави ще си сътрудничат в областта на сигурността на доставките и съхранението на газ. 

Кабинетът ще подготви и проект на меморандум между енергийните министерства на двете страни, въз основа на който те ще могат да си сътрудничат при проучването на възможността за изграждане на нефтопровод Александруполис – Бургас. 

Проект на решение за откриване на консулство на България в Мексиканските съединени щати, ръководено от почетно консулско длъжностно лице, също е част от дневния ред на заседанието. Началото му е от 10:00 часа. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!