Обратно към категорията

Съпруга на полицай, усмихнат учител: Янита остава завинаги на 33 г. след челния удар в Бургаско

Добавено на: 10.03.2024 11:00
   

Жената, която загина в челната катастрофа в Бургаско в събота, е съпруга на полицай от ОДМВР - Бургас. Тя почина на място в адския удар, двете деца, които са били на задната седалка в автомобила, са в болница. 

От полицията в морския град изказват съболезнования на колега си, който въпреки загубата, трябва да се събере и да ге погрижи за двете си малки деца. 

"Казват, че мъжете не плачат... Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, но сърцето и душата ридаят, наранени от ужасяващата истина - едно прекрасно и винаги усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички загубиха за миг майка си, а един български полицай ще събере живота си в шепа спомени, опитвайки се да продължи напред сам и неутешим в името на децата и съпругата си - Янита Пепелянкова!! Светът му е сринат за секунди, а жестоката катастрофа, прекъснала семейното му щастие, още утре ще бъде статистика!

Но Янита Пепелянкова е повече от цифра в статистическите данни - тя беше разкошен и усмихнат човек, с огромно сърце и слънчева душа. Педагог, отдал професионализма си в полза на най-крехките и нуждаещите си - учениците, майка, обичаща и възпитаваща двете си момиченца в доброта и човечност, съпруга, чиито мечти за семеен уют и щастие безвъзвратно бяха прекъснати..

Ето защо Янита няма да остане просто спомен - ще е пример за подражание и уважение - за семейството, приятелите и учениците ѝ!! Скърбим заедно с тях и споделяме болката на съпруга й - полицай в Областна Дирекция МВР-Бургас!"


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!