Обратно към категорията

"Екип 16" върна доверието на хората към местната власт

Добавено на: 27.10.2023 13:29
   

Все повече жители на Ямбол осъзнават, че участието им във вземането на решенията за бъдещето на града е от изключителна важност. На проведената в най-стария квартал на Ямбол „Каргона“ открита среща с Валентин Ревански и „Екип 16“, граждани споделиха, че повече от 10 години не са гласували, но сега ще упражнят избирателното си право, защото са си върнали доверието към местната власт. „Това е показателно, че Ямбол се обединява около цели и благородни каузи, каквато е нашият град. И най-важното! Не трябва се делим“, коментира Валентин Ревански.

Мястото на последната открита предизборна среща не бе избрано случайно. Именно "Каргона" дава много на град Ямбол. Там се намира най-старата църква и първото училище. От там са и първите учители-народни будители, на които само преди няколко дни беше открит единственият по рода си паметник в България, добави кандидатът за кмет за втори мандат.

На срещата си с него и с кандидатите за общински съветници гражданите изразиха задоволството си от извършената през мандата реконструкция и модернизация на уличното осветление, както и от преасфалтирането на ул. „Жеко Андреев“, от възстановените паважни настилки на ул. „Ат. Кратунов“ и ул. „Георги Шейтанов“, от обособените нови два паркинга зад бл. 1 на площад "Страшимир Кринчев“. Всички тези ремонти, които обхванаха обща площ от около 3500 кв. м, са част от Програмата на общинското ръководство за подобряване на инфраструктурата в различни райони на града.

Беше ремонтирана и затворената години наред сграда на бивша детска градина на ул. „Люлин“ и в момента тя се използва активно от 6 спортни клуба, а в дворното пространство е изграден открит фитнес.

Днес “Екип 16“ закрива предизборната си кампания. „Започнахме я с добро, и с добро ще я завършим. Очакваме ви в центъра на Ямбол, заедно, в 18:00 часа, след четири години отново да чуем на живо най-обичаните хитове на Васил Найденов“, каза Валентин Ревански.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!