Обратно към категорията

Нина Терзиева: Когато работиш упорито, мечтите стават реалност

Добавено на: 01.04.2021 21:01
Снимки: Пресцентър
   

Ново мултифункционално спортно игрище радва децата в Болярово от този месец, а днес най-после беше даден официалният старт и на проекта за реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа на територията на община Болярово. И двата проекта са финансирани по Програма за Развитие на селските райони 2014-2020 г., а общата им стойност е близо 1 милион и 300 хиляди лева.

През следващите месеци ще бъде извършен ремонт на 10 възлови улици в град Болярово и на още 7 улици в селата Голямо Крушево, Малко Шарково, Попово, Мамарчево, Шарково, Стефан Караджово и Воден.

Ръководител на проектите е Нина Терзиева, заместник-кмет на община Болярово, а сега и кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на Коалиция „За България“. Мечтите си струват и тя го доказва вече 17 години, като успява в изпълнение на програмата за управление на кмета на общината Христо Христов да осигури финансиране по различни програми с проекти за изграждане на водопроводи, ремонт на улици, разширяване на социалните услуги за деца и възрастни и много други. . Амбицията й е да докаже и на жителите на останалите общини от област Ямбол, че мечтите не само си струват, но и могат да станат абсолютна реалност, когато държавата чрез народните представители защитават интересите на хората тук.

Подкрепете Нина Терзиева с № 4 в интегралната бюлетина и преференция № 104.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!