Обратно към категорията

И актрисата Вяра Начева се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“

Добавено на: 23.04.2024 14:57
   

Все повече общественици и популярни личности от Сливен се включват в кампанията срещу агресията от и върху деца „Чуй ме! Нито един повече!“. Актрисата Вяра Начева се срещна с ученици от ОУ „Димитър Петров“, за да обсъди с тях как да се справят с провокации и препятствия.   

„Срещата беше изключително зареждаща за мен и децата. Фокусирах разговора към радостта и щастието и как да ги отглеждаме в себе си. Споделих начини да обръщаме внимание на това което ни радва, което ни харесва да правим и да бъдем благодарни. Разгледахме примери от живота, когато човек е без настроение и дори груб, но има основание затова и се нуждае от разбиране. С голям ентусиазъм, чрез участието си в ролева игра, учениците проявиха изобретателност и дадоха интересни идеи как да накарат да се усмихне човек в лошо настроение и грубо поведение“, сподели Начева за преживяването да влезе в клас и да разговаря с децата.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и десетки младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, продължава. Инициативата е насочена срещу агресията и тормоза в училищата и цели солидаризиране на обществото против насилието. Следващата беседа с ученици е предвидена за 29 април с актьора Ивайло Гандев в ОУ „Димитър Петров“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!