Обратно към категорията

Буря наводни сгради и пречупи дървета в Котел

Добавено на: 26.06.2021 11:01
Снимки: Снимка: Архив
   

Екипи на Районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен и Котел работят по множество сигнали за паднали дървета и наводнени сгради, вследствие на поройния дъжд. Първите сигнали в Сливен са получени в 08,40 часа, в Котел в 08,37 часа. Първоначално постъпват сигнали за паднали дървета, след това и за наводнени улици и сгради.

Екипите на РСПБЗН-Сливен и общината отстраняват паднали дървета в града - улици „Булаир”, „Асеновска”, кв.”Република” и други. Екипи на РУ-Сливен оказват съдействие.

Отстрани са паднали клони на главен път I-6. Няма инциденти и движението не е било затруднено.

В град Котел е свикан кризисен щаб под ръководството на кмета на града с участието на екипи от районното управление и пожарната служба в града. Поройният дъжд е причинил наводнения и щети в целия град. Екипите на РСПБЗН-Котел работят активно за отводняване на засегнатите сгради и оказват помощ на хората. Към момента няма данни за пострадали.

Отстраняват се паднали клони и дървета по пътя от кръстовище „Петолъчка” в посока Котел от екипи на РСПБЗН-Сливен и Областно пътно управление. Движението по пътя не е затворено, частично е затруднено в участъците, където се извършват действия по отстраняване на паднали клони.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!