Обратно към категорията

Кметът Радев посрещна групите от фестивала „Приятелство без граници“

Добавено на: 27.05.2024 12:17
   

Кметът Стефан Радев посрещна в Общината участниците от тазгодишния Международен детски фолклорен танцов фестивал „Приятелство без граници. Той поздрави децата и техните ръководители и им пожела да трупат незабравими спомени от престоя им в Сливен.

„Надявам се, че вече се чувствате добре в нашия град. Освен че се представихте на нашата публика, контактувате помежду си и вече сте намерили нови приятели, каквото е и мотото на нашия фестивал. Радвам се, че сте тук. Пожелавам ви да имате прекрасни мигове и да останете с прекрасни спомени от Сливен и от срещите с всички деца“, каза кметът.

От своя страна гостите благодариха за топлото посрещане и за това, че Община Сливен отделя толкова голямо внимание на всички деца. Децата и ръководителите получиха подаръци и си обещаха, че в бъдеще приятелствата ще се надграждат.

От 12 часа днес са планирани концертите на групите, които ще се проведат на открити пространства в Сливен - площад „Цар Освободител“, пред бившето кино „Българка“, НТС и Ритейл парк. Фестивалът ще завърши с гала-концерт на участниците в Драматичен театър „Стефан Киров“ от 18 часа.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!