Обратно към категорията

Нови пейки и място за спорт в ДГ „Вержин и Хаик Папазян“

Добавено на: 21.05.2024 13:22
   

Изненада за малчуганите от Детска градина „Вержин и Хаик Папазян“ в навечерието на 24 май подготви ръководството на детското заведение. В двора на градината вече са монтирани две пейки във формата на разтворени книги, а от страниците им се подават любими приказни герои.

„Бях вдъхновена от игрите и драматизациите, които децата представят по различни поводи и по свой начин. От самите тях дойде идеята за създаването на тези вълшебни пейки книги, които карат децата да се чувстват като приказни герои“, сподели директорът на детската градина Виктория Андонова.

За да се чувстват децата още по-добре и да имат свое място за спорт, преди месец в двора на градината е изградена и фитнес-площадка. Виктория Андонова коментира, че децата я използват активно, а родителите са доволни, че малчуганите им имат място за спорт и на открито.

Средствата за пейките и фитнес-площадката са от собствения бюджет на ДГ „Вержин и Хаик Папазян“. Самата база е изцяло ремонтирана и обновена през 2020 година със средства на Общината. Към момента в детската градина има 219 деца, като към тях влизат и децата от двете групи на филиала.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!