Обратно към категорията

Община Сливен се включи в Международния туристическо-икономически форум Чирпан 2022  

Добавено на: 18.06.2022 09:33
   

Община Сливен  участва със свой рекламен щанд в  Международния туристическо-икономически форум, който се провежда днес край Чирпан. В него се включиха още представители на местната власт, търговско-промишлени палати, браншови съюзи, икономически структури, туристически компании от България, Австрия, Беларус, Израел, Италия, Сърбия и Турция.

Сливен бе презентиран от зам.-кмета по икономическото сътрудничество – инж.  Стоян Марков. В изложението си той открои културните и исторически забележителности на града под Сините камъни, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Той акцентира и на разнообразните спортни, културни и развлекателни мероприятия за жителите и гости на Сливен.

На рекламния щанд бе отделено място на екипа на Крепост „Туида“, които представиха дейността на обекта и елементи от бита на българите - игри, облекло, въоръжаване и др.

От реновирането на крепостта до днес, зад стените й се организират различни събития - концерти, фестивали, събори, изложби, литературни четения, спектакли, работилници, семинари, тиймбилдинги, надигравания, надпявания и чествания на бележити дати и официални празници. Всички тези прояви допринасят за повишаване ръста на посещаемост и интереса не само към обекта, но и към Сливен.

Организатор на Международния туристическо-икономически форум е Община Чирпан.

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!