Обратно към категорията

Общинският съвет в Сливен ще реши да се освободят ли фирмите от наем в общински имоти

Добавено на: 16.12.2020 08:27
   

Общинският съвет в Сливен ще вземе решение днес за освобождаване от наеми за месец декември на всички фирми, които са наематели на общински имоти и ползването от гражданите на безплатна „Синя зона“ до края на месеца, като част от мерките за облекчение на бизнеса по време на пандемията, съобщават от БНР.

Общо 33 точки са включени в дневния ред на последното за годината заседание на местния парламент, което ще започне от 9 часа в зала „Май“.  

Предстои да бъде направена поредната актуализация на Общинския бюджет, свързана със средства за закупуване на апаратура за двете най-големи лечебни заведения в града, работещи с Covid пациенти - МБАЛ ,,Д-р Иван Селимински” и МБАЛ-Сливен. В актуализацията са включени разходи за изграждане на охранителна система и системи за видеонаблюдение в селата Сотиря и Панаретовци, както и укрепване на свлачището в района на с. Сотиря. 

Общината ще осигури средства и за ремонт на част от уличната мрежа в село Мечкарево. На заседанието предстои да бъде гласувана програма за работата на Общинския съвет през първото тримесечие на 2021 г., както и програма за развитие на читалищната дейност в общината през следващата година. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!