Обратно към категорията

Обявиха началото на учебната година Медицинския университет в Сливен

Добавено на: 12.05.2021 14:08
   

Филиалът на Медицински университет – Варна в град Сливен обявява датите за кандидатстудентските изпити и срокове за подаване на документи за предстоящата учебна 2021/2022 г. за специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“.

Срокът за подаване на документи за предварителния изпит по биология  е от 10 до  19 май 2021 г., вкл. Предварителният изпит по биология е насрочен за втори юни.

За редовния изпит по същия предмет документи могат да се подават от 16 до 30 юни и от 7 до 13 юли 2021 г. Редовният  изпит по биология ще се проведе на 16 юли.

Документи за участие в предварителните изпити и документи за кандидатстване ще се приемат само онлайн.

Във връзка с кандидатстудентската кампания Медицински университет - Варна организира онлайн подготвителен курс за специалностите „Медицинска сестра“ и „Акушерка“. Той ще се проведе онлайн в системата Blackboard на Медицинския университет на 29 май от 14 ч. и на 30 май от 9 ч. Таксата за курса е 80 лв. Записването за участие ще се извършва чрез изпращане на три имена, телефон за обратна връзка, e-mail адрес и сканиран / заснет документ за платена такса до следния e-mail: biology@mu-varna.bg

За допълнителна информация на тел:0889 800305.

По повод Международния ден на сестринството – 12 май, днес от филиала в Сливен организираха пункт за измерване на медицински показатели за всеки желаещ гражданин по главната улица. На площад „Хаджи Димитър“ студентите изписаха тематично „12 май“.

Ръководството и академичният състав на Филиал Сливен при МУ-Варна използват случая и поздравяват колегите си и всички специалисти по здравни грижи на територията на гр. Сливен, както и от Медицински университет –Варна „Проф. д-р Параскев Стоянов, Филиалите Велико Търново и Шумен. Те им пожелават още здраве, щастие, лични  и професионални успехи  в най – хуманната професия.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!