Обратно към категорията

ОДМВР-Сливен подкрепя Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадали служители на МВР

Добавено на: 20.12.2023 11:33
   

Картини на деца от Детските полицейски управления в страната ще красят сградата на Областната дирекция на МВР в Сливен. Творбите на младите художници са закупени на благотворителна изложба на детски рисунки, организирана от Главна дирекция „Национална полиция“ по време на проведената вчера церемонията „Полицай на годината“. Областната дирекция е закупила осем картини на деца от Сливен, Бургас, Хасково, Габрово и София, като събраните средства ще бъдат предоставени на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

ОДМВР-Сливен подкрепя кампанията от нейното основаване. Тя се провежда целогодишно под патронажа на министъра на вътрешните работи. През изминалите две десетилетия кампанията е опора за стотици деца, претърпели тежката загуба на родител.

Средствата се набират чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на А1, Yettel и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане - 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се превеждат и по единната банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление. Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!