Обратно към категорията

Продължава инициативата за младите хора в YouTube канала на Община Сливен

Добавено на: 01.04.2021 13:17
   

Продължава онлайн инициативата, насочена към младите хора, на Община Сливен с медийното партньорство на телевизия „Канал 6“. Представят се няколко онлайн събития, чрез които младите сливналии могат да се запознаят с концерти и постановки по време на пандемичната обстановка.

Те могат да се гледат на официалния YouTube канал на Общината 48 часа след излъчването на предходното видео. Потребителите на платформата ще могат да се абонират за известия преди всяка премиера. Първото видео беше на младежката театрална трупа на ПМГ с постановката „Криворазбраната цивилизация“ по Добри Войников. На 31 март е концертът на ансамбъл “Браво” от 2017-а година, който беше посветен на абитуриентите от ансамбъла. Можете да го гледате тук :

https://www.youtube.com/watch?v=UWZ7cz83_vE

На 2 април ще бъде излъчен финалният концерт на 20-ото издание от Международния детски танцов фолклорен фестивал „Приятелство без граници“. На финала – 4 април, предвид наближаващите великденски празници, е избран концерт на Ансамбъла за народни песни и танци-Сливен по повод Възкресение Христово от 2019 година.

Специалните онлайн събития се презентират в духа на най-добрите световни практики за реализация на културен продукт по време на пандемия. Целта е по време на локдаун младите сливналии да имат още една възможност да се насладят на качествени културни проекти по време на изолация.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!