Обратно към категорията

Продължава подмяната на осветлението в кв. „Клуцохор“

Добавено на: 25.04.2024 13:43
   

Продължава подмяната на уличното осветление на алеи в междублоковото пространство в квартал „Клуцохор“. До този момент са изградени над 90 процента от кабелната подземна мрежа и почти всички фундаменти за 150 броя нови стълбове. Ще бъдат монтирани общо 177 броя LED модерни енергоефективни осветителни тела. Предстои монтирането на стълбовната мрежа и осветителните тела, като до края на юни системата ще бъде напълно готова и въведена в експлоатация.

Съществуващите осветителни тела в обхвата на проекта ще бъдат поетапно изключвани и демонтирани след цялостното изграждане и пускане в експлоатация на новата мрежа за осветление в района. До момента са демонтирани 20 стари осветителни тела.

От Дирекция „Общинска инфраструктура“ съобщават, че своевременно се възстановяват и тротоарите в зоните на разкопаване. От Община Сливен призовават гражданите да проявят търпение, тъй като строително-монтажните дейности са за постигане на по-добро и пълноценно осветление и подобряване комфорта на обитаване на градската среда.  


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!