Обратно към категорията

Регионална дирекция ПБЗН в Сливен излъчи победителите в областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината-2023”

Добавено на: 25.01.2024 12:48
   

Днес в тържествена обстановка в сградата на РСПБЗН-Сливен бяха наградени победителите в областния етап на Националния конкурс „Пожарникар на годината“ за 2023-та година. Отличените служители са наградени с плакети и „Писмена похвала” със заповед на директора на РДПБЗН-Сливен комисар Денчо Чомаков.

Признание за своята работа получиха пожарникари от Районните служби в Сливен , Котел и Нова Загора. Младши експерт Марин Бакалов – началник на дежурна смяна в РСПБЗН-Котел, е победител в раздел „Пожарогасителна дейност“. Кристиян Борисов – инспектор в група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“ в РСПБЗН-Сливен, е победител в раздел „Контролна дейност”.

Комплексен победител е главен инспектор Васил Василев – началник на РСПБЗН – Нова Загора. Пред своите колеги той сподели, че не приема отличието като лична наградата, а като признание за добрата работа, което е резултат от общите усилия на целия екип на Районната служба в Нова Загора.

В категория „Партньори на ГДПБЗН” бе отличен Марин Радулов Радулов, предприемач от село Малко Чочовени, за неговия личен принос в потушаването на голям горски пожар през лятото на 2023-та година, възникнал в землищата на селата Гавраилово и Малко Чочовени. С помощта на предоставената от него техника пожарът е ликвидиран и са спасени стотици декари горски масиви и къщи в населените места.

Отличените служители ще участват в заключителния национален етап на конкурса „Пожарникар на годината-2023г.“, който ще се проведе в началото на месец февруари в град София. Да им пожелаем успех.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!