Обратно към категорията

Сливенската гимназия по механотехника ще бъде домакин на Панорама на образованието

Добавено на: 22.06.2022 12:45
   

Сливенската Професионална гимназия по механотехника ще бъде домакин на Панорама на образованието на 23 юни от 10 до 17 часа, съобщиха от Регионално управление на образованието - Сливен. През последните две години Панорамата беше организирана в електронна среда заради извънредната епидемична обстановка, припомниха от РУО. Тази година тя също ще бъде организирана в електронна среда, а за училищата от община Сливен ще бъде проведена и в реална среда. 

Панорамата представя сливенските профилирани и професионални гимназии, както и средните и обединените училища, които ще извършват прием след основно образование за учебната 2022/2023 година.  Във форума са поканени да участват Инженерно - педагогическият факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София и Филиалът на Медицинския университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна в Сливен.

В електронна среда Панорамата може да бъде посетена на електронната страница на РУО - Сливен. В нея участват не само училищата от община Сливен, а от цялата област. В раздел „Прием“ на електронната страница на РУО – Сливен своевременно ще се публикуват документи и материали, отнасящи се до държавния план-прием и реализацията му, посочват още от РУО – Сливен.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!