Обратно към категорията

Заседание на Общински съвет Тунджа на 30 август

Добавено на: 29.08.2022 11:13
   

С приемане актуализация на капиталовите разходи и бюджета на общината за годината и на актуализирано разпределение на променените бюджети за второто тримесечие на 2022 г. трябва да започне насроченото за 30 август редовно заседание на Общински съвет Тунджа. В предварителния дневен ред са включeни общо 29 точки.
Съветът ще гласува предложение за поемане на дългосрочен общински дълг, при условията на финансов лизинг, за реализиране на проект за рехабилитация и модернизация на системата за външно изкуствено осветление в 33 населени места на Община „Тунджа“.
Предоставяне на финансови средства под формата на безлихвен заем от бюджета на общината по сметката за Европейски средства за извършване на разходи по проект „Център Домашни грижи-интегриран модел на патронажни медико-социални услуги за възрастни хора и лица с увреждания в малките населени места от селски тип в община Тунджа“ по процедура „Патронажна грижа + Компонент 2“ е друга тема на обсъждане.
Съветниците ще разгледат и гласуват промени в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост за 2022 г.
Голяма част от предложенията в августовската сесия са свързани със стопанисването и управлението на общинската собственост, както и с организацията на учебния процес в няколко общински училища и детски градини.
Заседанието на Обшински съвет Тунджа трябва да започне в 10.00 часа на 30 август.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!