Обратно към категорията

От 11 декември още два автобуса от градската линия на 16-ти номер ще пътуват до Кукорево

Добавено на: 08.12.2023 08:14
   

От 11 декември още два автобуса от градската линия на 16-ти номер ще пътуват до Кукорево в интерес на удобството и комфорта на жителите на тунджанското село. Така общо осем автобуса от ежедневния график на линията ще обслужват кукоревци. Това договори кметът на Община „Тунджа“ с ръководството на Община Ямбол.

Началният час на тръгване на двата допълнителни автобуса от селото е съответно 6.25 и 10.25. Актуализираният график на автобусите по линията с час на тръгване от Кукорево, считано от 11 декември, е както следва: 6,25; 7,25; 7,55; 10,25; 12,55; 15,30; 17,55; 18,55.

Оптимизацията на линията на 16-ти номер от село Кукорево е провокирана от потребностите на жителите на тунджанското село, обсъдена е чрез широко обществено допитване и е съгласувана с кмета на населеното място

Кметът на Община „Тунджа“ Станчо Ставрев благодари на кмета на Ямбол Валентин Ревански и на Председателя на Общинския съвет Антон Шиков за разбирането и съдействието, както и на фирмата – превозвач „Юнион Ивкони“ за бързата реакция. Двете общини ще продължат да си партнират активно в интерес на своите жители.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!