Обратно към категорията

На 23 май Болярово ще изпрати тържествено своите абитуриенти

Добавено на: 25.04.2024 14:19
   

Болярово ще изпрати тържествено своите 13 абитуриенти на 23 май. А днес, по предложение на кмета на Община Болярово Христо Христов, общинските съветници гласуваха единодушно от общинския бюджет да им бъде отпуснато финансово стимулиране.

Общата сума, която днес общинските съветници отпуснаха на млади хора е 3050 лв. От тях 1000 лв. са целево за 6-годишно дете със специални потребности, за да бъдат увеличени консултациите му при специалист в Елхово.

Двадесет и осем бяха точките в дневния ред на днешното заседание на Общинския съвет. Единодушно бяха утвърдени докладите на шестте читалища в общината, отчетите за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление през миналата година, за организацията на общинската администрация, кметове и кметски наместници по Закона за гражданската регистрация и по Закона за ветеринарно-медицинската дейност. Общинските съветници одобриха и предложенията на кмета за продажба да бъдат предложени общински имоти, за които вече са се появили кандидати, а общината не е в състояние да поддържа.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!