Обратно към категорията

4400 лева се събраха на поредния Коледен концерт и базар „За една по-светла Коледа“ в село Роза  

Добавено на: 24.12.2023 15:38
   

За трета поредна година, въпреки силния и студен вятър, село Роза се превърна в китно коледно село по време на Коледния концерт и базар „За една по-светла Коледа 2023“.

Над 4400 лева са събраните средства от коледния базар, на който се предлагаха вкусни сладкарски изделия, солени храни, скар, вино и коледни сувенири. Той бе само част от картинката, която бе допълнена от емоционален концерт, съчетал в себе си местни традиции, танци, музика и бляскава заря за финал.

Събитието бе организирано от местни ентусиасти, кметството в Роза, жителите на селото, както и всички останали институции в населеното място, с помощта на Община „Тунджа“. Официални гости бяха кметът на община „Тунджа“ Станчо Ставрев, неговите заместници Стоян Петков, Пламен Петров и Тодор Налбантов, общински съветници и кметове на други населени места от общината.

Събраните пари ще бъдат използвани за облагородяване на селото и провеждане на бъдещи събития. Общата сума от трите издания на събитието в поледните години доближава 12 000 лева, с които бяха изградени площадка за тенис на маса, цветни букви с името на селото, проведоха се редица събития и други.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!