Обратно към категорията

95 служители от ОДМВР - Ямбол и двама от РД ПБЗН- Ямбол са отличени по повод празника на служителите от МВР

Добавено на: 02.07.2021 15:24
   

Днес, 2 юли служителите на МВР в област Ямбол отбелязаха своя професионален празник, заедно с малки и големи граждани и гости на областния град.  В обявения ден на отворените врати посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо и  със специализираната техника, използвана от служителите на ОДМВР – Ямбол и РДПБЗН – Ямбол при изпълнение на специфичните им служебни задължения, както и да поздравят и изкажат лична благодарност към служителите на Министерството на вътрешните работи.

На тържествени събрания по структурни звена са наградени служителите, които са отличени за постигнати високи резултати през изминалата година.

Старши комисар Добрин Димитров - ВПД директор на ОДМВР – Ямбол благодари на служителите, които с ежедневния си труд, постоянство и всеотдайност допринасят за постигането на положителни резултати в борбата с престъпността, защита правата и свободите на гражданите. Той изрази увереност, че и занапред служителите от ОДМВР Ямбол с достойнство ще продължат да посрещат многообразните предизвикателства в стремежа си да отговорят на очакванията на българските граждани.

За образцово изпълнение на служебните задължения, със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с  Грамота“  е наградена Здравка Андонова от ОДМВР - Ямбол. Със заповед на министъра на вътрешните работи с „Писмена похвала“, за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи е награден гл. инсп. Иван Георгиев от РДПБЗН – Ямбол. С „Писмена похвала“, със заповед на главен комисар Николай Николов - директор на ГД ПБЗН е награден  инсп. Георги Славов от РДПБЗН - Ямбол.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения, както и за подобряването на административното обслужване на гражданите със заповеди на директора на ОДМВР - Ямбол с "Писмена похвала" са наградени са 47 служители, а 5 служители са повишени в длъжност.

Със заповеди на началниците РУ при ОДМВР - Ямбол с "Писмена похвала" са наградени 45 служители, показали високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!