Обратно към категорията

Акция по почистване на стралджанското село Александрово

Добавено на: 16.04.2024 11:56
   

„Да направим село Александрово по-чисто и по-приветливо“, под това мотото се обединиха хората от селото и правят поредица от акции по почистване на зелените площи, улиците и местата за отдих.
Преди две седмици кметът на село Александрово Стоян Кавалов отправи призив към своите съселяни да се включат в организираната от кметството акция по почистване на храма. На първата акция за почистване на църквата се отзоваха десетки жители на село Александрово и църквата „Св. Димитър“ бе изчистена от стари дървета и клони, беше премахната избуялата растителност.
Амбицирани от постигнатото и тази събота и неделя жителите на Александрово обединиха усилия и продължават да променят облика на мястото, където живеят. Почистването продължи с основните улици в селото. В почистването се включи с техника и собственикът на местната кооперация Мартин Ганев.
„Резултатите са видими и се надявам следващите седмици да се включат и още хора от селото“, казва кметът Стоян Кавалов. Неговата цел е не само с помощта и на хората в общността Александрово да става все по-чисто и подредено село, но и да посрещне близки и приятели на възраждащият се събор на селото на 25 май.
Добрият пример е заразителен!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!