Обратно към категорията

БЧК - Ямбол сформира допълнителни групи за обучение в лятната програма плуване и превенция на водния травматизъм

Добавено на: 10.07.2023 11:20
   

Ямболската червенокръстка организация отново стартира подбор на деца на възраст между 7 и 11 години, за организиране на обучения във ваканционната програма „Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм“, което да се осъществи през периода 24 юли – 18 август 2023г.

Общата продължителност е 20 /двадесет/ занятия, които ще се провеждат всеки делничен ден на плувния басейн в ПГ „Васил Левски” в град Ямбол от квалифициран и високо мотивиран обучаващ екип – треньор, воден спасител и специалист „Водноспасителна дейност“ и „Първа помощ“ в БЧК-Ямбол.

Програмата се осъществява срещу заплащане и има за цел изграждането на начални плувни умения и формиране на безопасно поведение във и около водата, за намаляване на риска от водни инциденти сред деца, чрез включването им в обучение по усвояване на основни плувни техники, начини за оказване на помощ и самопомощ при воден инцидент и елементарни способи за оказване на първа помощ.

За повече информация последвайте фейсбук страницата: Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм или се обадете на телефон 0886 344 250 – Добриела Праматарова.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!