Обратно към категорията

Без спорове на първото заседание на РИК-Ямбол

Добавено на: 26.09.2021 09:20
   

Без никакви спорове премина първото заседание на Районна избирателна комисия-Ямбол в съботния 25 септември. Деветимата присъстващи от общо 13 членове гласуваха единодушно по всички предложения за решения. За говорител отново беше избрана Мариана Гърдева, която по думите на Лора Каламерова „на последните избори се представи добре, защитаваше интересите както и на комисията, така и на всички журналисти, които се нуждаеха от информация“.

Според утвърдените вече от РИК правила за работа с медиите, комуникацията с тях ще се осъществява от говорителя при спазване на противоепидемичните мерки, а за отговори, изискващи конкретика, въпросите трябва да бъдат предварително представени най-малко два часа преди уговореното време на интервюто в писмен вид или на електронната поща. Освен, че информацията за решенията и протоколите ще бъдат официално обявявани на сайта на комисията, заседанията ще бъдат излъчвани и в реално време.

До 17 часа на 4 октомври в Районна избирателна комисия ще се приемат документи за регистрация на Инициативни комитети за участие в изборите за народни представители, реши още комисията на вчерашното си заседание. Приемането на документите ще се извършва всеки календарен ден от 10:00 до 17:00 ч.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!