Обратно към категорията

Благотворителният Коледен концерт и базар „За една по-светла Коледа 2022“ в село Роза събра удивителните над 4600 лева  

Добавено на: 25.12.2022 10:59
   

Благотворителния Коледен концерт и базар „За една по-светла Коледа 2022“ събра над 4600 лева за шест часа. Събитието се проведе на 23 декември и се отбелязва за втора поредна година, а приходите отново ще се използват за облагородяване на село Роза.

На базара се предлагаха домашно изготвени продукти, скара, коледни сувенири и други. Събитието бе допълнено от концертна част, в която взеха участие местни самодейци, както и певци от различни части на страната.

Организаторите на събитието, в лицето на Сдружение „Роза – 2022“, НЧ „Светлина 1929 г.“- село Роза и Кметство – село Роза, изразяват своите искрени благодарности към жителите и гостите на Роза, заради това, че взеха участие в този празничен ден.

„Пожелаваме весели празници на всички християни! Надяваме се следващата година отново да успеем да радваме розенци с много нови идеи и приключения. Искаме специално да благодарим на помощниците, наши приятели, които обезпечиха техническото провеждане на събитието, както и на нашите спонсори.“, коментираха момчетата от Сдружение „Роза – 2022“.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!