Обратно към категорията

Болярово: 6471 лева бяха събрани в Болярово на благотворителен концерт в подкрепа на Иван Шутов и семейството

Добавено на: 02.02.2024 11:16
   

6471 лева бяха събрани в Болярово на благотворителен концерт снощи в подкрепа на Иван Шутов и семейството. Сумата беше преведена от община Болярово в банковата сметка, открита специално за дарения за лечението на лесничея.

„Болярово за Иван" е каузата, която прегърнаха десетки местни жители на община Болярово, както и техни приятели. Само за седмица и нещо в дарителската сметка са постъпили над 80 хиляди лева, но са необходими още поне 20 хиляди лева, затова кампанията продължава, съобщи кметът на община Болярово Христо Христов.

Той благодари на ансамбъл „Тунджа“ и неговия ръководител Петър Димитров, както и на танцов колектив „Да се хванем на хорото“ към НЧ „Развитие-1893“-Елхово, които подкрепиха безрезервно каузата.

„За съжаление лекарите в България не можаха да помогнат на Иван, затова той трябва да се лекува в чужбина. Аз съм горд с моите съграждани, че се обединихме зад тази кауза. Всички подкрепяме семейството и вярваме, че Иван отново скоро ще е сред нас.“, каза още Христо Христов.

Дарения се приемат, както по дарителската банкова сметка в ОББ - BG17UBBS80021056071350, така и в специалните кутии, разположени в административния център на общината и в търговските обекти.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!