Обратно към категорията

Българското кино събра стотици зрители в Ямбол

Добавено на: 19.06.2024 12:22
   

Стотици жители и гости на Ямбол гледаха безплатно българския филм "Опасни шматки" на поредното автокино в Ямбол. Паркингът между магазините "Практикер" и "Технополис" се препълни от зрители, които се насладиха забавната история за двама приятели, които обичат схемите и тънките сметки, но са затънали в безпаричие. Историята е пресъздадена чрез неповторимата актьорска игра на Николай Станоев, Маргарита Хлебарова, Дарин Ангелов, Ивайло Захариев, Ивайло Драгиев, Кирил Ефремов и други любими актьори.

"За поредна година Община Ямбол помага това невероятно събитие да стане факт, като по този начин подкрепя българското кино. Благодаря и на всички вас, които запълнихте пространството с автомобили. Ямбол е невероятен град с невероятни хора," коментира на живо пред зрителите един от главните актьори, Николай Станоев.

Припомняме, че това е шестото автокино в града, а прожекцията беше подарък за жителите на Ямбол по повод празника на града – Свети Дух. Инициативата бе стартирана от Община Ямбол през 2021 година.


Маркери: Ямбол, Автокино

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!