Обратно към категорията

Децата на община Болярово срещу тормоза в училище

Добавено на: 22.02.2023 17:31
   

Вече 11 години последната сряда на февруари се отбелязва като Ден срещу тормоза в училище. Хиляди се обличат в розово с послание срещу насилието.
Този ден по традиция се отбелязва и в детска градина „Здравец“ и двете училища в община Болярово съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
В Детска градина „Здравец“ децата с песни и стикери си обещаха да бъдат по-добри един към друг, да приемат различните и да им помагат при нужда.
В СУ ,,Д-р Петър Берон” - гр. Болярово и ОУ „Стефан Караджа“ – Стефан Караджово учениците изработиха постери със своите послания за единство, приятелство, уважение...
С много спортен хъс и толерантност преминаха и състезанията по волейбол в боляровското средно училище между учениците от 8-11 клас, които сформираха смесени отбори от момчета и момичета. Победител е отборът на 11 клас, след тях се нарежда на второ място отборът на 8 клас, 10-ти клас завършиха на трето, а на почетното четвърто място е отборът на 9 клас.
Днес секретарят на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни Янко Илчев връчи наградите и на победителите в проведеното преди дни състезание по ,,Лъвски скок’’ за момчета и момичета.
При първокласниците първенци са Минчо Минчев и Валентина Минчева.
Сред второкласниците - първо място при момичетата е за Даяна Илиева, второ - за Божидара Иванова.
Първенец при момчетата от трети клас е Християн Динев, подгласник му е Алексиано Ценов, третото място зае Георги Илиев. При момичета първо място е за Даниела Колева, второ - за Йоана Иванова.
При 4 клас на първо място са Панайот Панайотов и Божидара Бойкова, на второ Николай Стратиев и Георгия Иванова.
В категория 5-6 клас момчета: първо място за Антонио Динев, второ Ники Иванов, трето Димитър Петков; момичета първо място за Никол Ненова, второ Красимира Костова, трето Анелия Колева.
В категория 7-8 клас момчета: първо място за Станислав Иванов, второ Борислав Симеонов, трето Христо Димитров; момичета първо място за Емилия Начева, второ Сияна Михова, трето Марияна Илиева.
В категория 9-11 клас момчета: първо място за Даниел Иванов, второ Георги Величков, трето Божан Величков; момичета първо място за Теодора Василева, второ Надя Иванова, трето Микаела Иванова.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!