Обратно към категорията

Две нови детски площадки за по-весели игри на открито в Ямбол

Добавено на: 14.08.2023 14:48
   

Две малки детски площадки, разположени в комплекс „Граф Игнатиев“ - до блок 94 и до бившия "Югоагент", вече радват малчуганите на Ямбол. Предназначени са за деца на възраст от 3 до 12 години и са оборудвани с комбинирани детски съоръжения, люлки и други играчки, които да предоставят безопасна и забавна среда за игра. Желанието на Община Ямбол е пространството до блок 94 да се превърне в още една паркова зона на града, да бъде изградена поливна система, както и алеи за разходки за гражданите на Ямбол.

Площадките са проектирани да отговарят на нуждите на децата в тази възрастова група. Съоръженията са съобразени със съвременните стандарти за безопасност и функционалност. В момента се работи по изграждането на още две площадки в квартал „Каргон“ - в двора на бившата Детска градина „Люлин“ и в двора на бившето училище „Ради Колесов“.

Община Ямбол призовава жителите и гостите на града да поддържат чистота на площадките. Това ще допринесе за създаването на приятна и благоприятна среда за развитието на децата. Инициативата за изграждане на новите детски площадки е част от по-широката стратегия на Община Ямбол за развитие на инфраструктурата и подобряване на условията за отдих и развлечения за местните жители и техните семейства.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!