Обратно към категорията

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети Ямбол на 21 юни с програмата „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи жените с рак на гърдата

Добавено на: 06.06.2022 17:33
   

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8“ ще посети Ямбол със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от града и областта. Инициативата се осъществява с подкрепата на Община Ямбол.

Жените, които са диагностицирани с онкологичното заболяване, имат възможността да се възползват от безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8“.

На 21 юни 2022 година, вторник, в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с дами, при които болестта е прогресирала. 

По време на срещата ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеоклипове с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на „Една от 8“, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени, предназначени за ползване след мастектомия, както и да заявят потребност от първична протеза.

Жените, които желаят да участват в срещата, трябва да се свържат с „Една от 8“ на телефон: 0878 16 17 18, в периода от 6 до 17 юни, между 10:30 часа и 16:00 часа.

Срещата с „Една от 8“ в Ямбол ще се проведе от 16:00 до 18:00 часа в зала „Съвременност“ на Културно-информационен център „Безистен“, пл. „Освобождение“ № 1.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!