Обратно към категорията

Форум на тема „Ние и Европа в диалог“ в община „Тунджа“

Добавено на: 21.12.2023 16:10
   

На 20 декември, в административната сграда на община „Тунджа“ се проведе среща между ученици, студенти, млади кметове, общински съветници и служители в общинската администрация.

На срещата присъства и професор Мария Нейкова, която е родом от с. Тенево, община „Тунджа“. Тя поздрави новото ръководство на общината и сподели удовлетворението си, от това колко много млади хора са включени в екипа. Също така отбеляза, какво голямо доверие ръководството гласува на младежите и как те трябва да познават своите функции и правомощия, така че живота на жителите на общината да бъде още по-добър.

Представителите от националния младежки форум споделят, че идеята на срещите е да се допитат до младежите, за да знаят управниците, какво младите хора имат като интереси.

Форумът е част от проект - „Диалог на ЕС“ по въпросите за младежта, който се осъществява с финансовата подкрепа на програма Еразъм+ и със съдействието на община „Тунджа“. Събитието се проведе с цел консултация и развиване на дискусия по конкретни проблеми, които срещат младите хора. Младежите бяха разделени на екипи и всеки от екипите разработи по своя инициатива, евентуалното разрешение на често срещани проблеми. Срещата беше първа по рода си за област Ямбол.

Форумът доведе до разнообразна и ползотворна среща, споделянето на различните гледни точки на младежите и обмяна на опит.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!