Обратно към категорията

Георги Георгиев, кмет на Община „Тунджа“ Честита Новата 2023 година!

Добавено на: 01.01.2023 14:38
   

Скъпи жители на Община „Тунджа“,

Изпращаме една благополучна, но и изпълнена с много преодолени предизвикателства за нашата община година!

На прага на Новата 2023 г., нека да се поздравим, че всички с общи усилия превърнахме 35-та годишнина на Община „Тунджа“ в най-успешната в нейната история!

Принос за това имат и всички тунджанци, които като съвестни данъкоплатци дадоха своя дан общината да постигне най-високите собствени приходи.

Въпреки закъснелия бюджет, успяхме да осъществим най-мащабната строителна програма в най-много населени места с фокус върху подобряване на уличната и общинска пътна мрежа.

Развивахме образованието и насърчавахме културата.

Продължихме с подкрепата на нуждаещите се в нашата общност и успяхме да защитим нови социални проекти, които ще я гарантират и през следващите години.

Радостно е, че през 2022 г. си възвърнахме и желанието да празнуваме заедно. Многобройни са инициативите, организирани в нашите населени места, и аз искрено ги поздравявам, защото чрез тях се проявява жилавият тунджански дух.

През 2022 г. показахме и силата на тунджанската благотворителност. Сътворихме най-голямото добро – на Коледния благотворителен бал събрахме рекордната сума от над 111 хиляди лева, с които през 2023 г. ще насърчим и помогнем на тунджанските деца и млади хора.

Благодаря на всички, които с идеи, с труд и общи усилия допринесоха за успехите на община „Тунджа“ през отиващата си година!

Новата 2023 година ни готви още по-големи предизвикателства, но аз вярвам, че тунджанската устойчивост, доброта и сплотеност, ще ни помогнат заедно отново да ги надмогнем!

Вярвам, че ще продължим да сме на висотата на очакванията на хората и няма да подведем тяхното доверие!

Бъдете здрави и нека Новата година донесе на всички тунджанци мир, радост и благоденствие!

Да ни е честита 2023 година!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!