Обратно към категорията

Христо Христов: Най-сърдечно Ви поздравявам с началото на Светлата седмица и с Гергьовден

Добавено на: 06.05.2024 10:19
   

Уважаеми жители на община Болярово,
Най-сърдечно Ви поздравявам с началото на Светлата седмица и с Гергьовден - един от най-хубавите пролетни празници, който обединява всички нас, които живеят на територията на нашата община. Почитан еднакво от всички.
По стародавна традиция 6 май се почита от народа като празник на земята, на земеделието и животновъдството, които са водещи икономически сектори в община Болярово. Стопанисваната земя от 292-ма регистрирани земеделски производители в нашите селища е 332 хил.дка, обработваемата е 296 хил. дка. Използвам случая да благодаря на всички тях за усилията, които полагат, както и затова, че с лични средства и труд подпомагат и редица инициативи на общината и населените места.
Гергьовден е и Ден на храбростта и празник на Българската армия. Ден на памет и прослава на всички знайни и незнайни воини, отдали живота си в защита на нашата скъпа родина – България. Ден на радост и заслужена гордост, в който си припомняме, че българската армия и днес остава сигурен гарант за целостта на нашата страна и неприкосновеността на нейните граници, изпълнявайки своята благородна мисия с високо съзнание за дълг и отговорност.
Поздравявам военнослужещите, които в момента са командировани в Болярово, за да подпомогнат охраната на външната ни граница.
Честит празник и на всички именици от община Болярово, които носят името Георги и Гергана! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи и с гордост носете името си!
Пожелавам на всички жители на община Болярово здраве, плодородие, семейни радости и благоденствие!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Христо Христов
кмет на Община Болярово


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!