Обратно към категорията

Изграждане на нови паркинг пространства и обновление на пешеходни зони в Ямбол

Добавено на: 27.02.2024 16:32
   

Благоустрояването в различни райони на град Ямбол продължава с реализирането на проекти за подобряване на градската среда и осигуряване на по-добри условия за живот на жителите.

В квартал "Зорница", между 3-ти и 4-ти блок, в момента се изгражда нов паркинг, който ще предложи допълнителни 50 паркоместа за живущите в района. Това е част от по-широките усилия на местната администрация за решаване на проблема с недостига на паркоместа в града.

След десетилетия чакане от жителите на улица "Клокотница", в момента там се извършва ремонт на тротоарната настилка зад 1-ви блок, изгражда се и нов паркинг за още 50 автомобила.

Развитието на инфраструктурата продължава с ремонт на пространства в жилищен комплекс "Златен Рог", където между 8-ми и 9-ти блок започна благоустрояване на пешеходните пространства, които бяха в много лошо състояние. Плановете включват продължение на дейностите с изграждане на допълнителен паркинг между 7-ти и 9-ми блок в квартала.

На улица "Битоля" се изграждат нови тротоари с обща дължина от близо 140 метра, като се подобрява и безопасността на пешеходците с ремонт на тротоара срещу сградата на участък срещу "Пожарна безопасност и защита на населението" в Ямбол.

Дейностите по облагородяване на пътната и пешеходна инфраструктура ще продължат и на други места в Ямбол.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!