Обратно към категорията

Изложение за местни и пчелни продукти в Ямбол днес

Добавено на: 27.06.2024 09:37
   

Двадесетото областно ямболско изложение за местни и пчелни продукти ще се състои на 27.6.2024 г. (четвъртък) на пл. „Освобождение" в гр. Ямбол.

В редовния формат на изложенията, провеждащи се всеки последен четвъртък на месеца в гр. Ямбол, на вниманието на жители и гости на града отново ще има богато разнообразие от продукти изключително на местни производители от територията на Област Ямбол.

В Двадесетото изложение участие ще вземат новите за ямболци пчелари от с. Добрич, общ. Елхово и с. Калчево, общ. Тунджа, които заедно с вече познатите с качествени мед и пчелни продукти н пчелари от общините Болярово, Елхово, Стралджа и Тунджа, отглеждат милиони пчели работнички, които допринасят за биологичното разнообразие в нашата област.

Търсените и ценени продукти Мандра Ситос, от с. Ситово, община Болярово и производителят на местни вина от собствени, отглеждани изцяло на ямболска територия, лозя – Винарска изба „Вила Меден" от с. Меден кладенец, общ. Тунджа, също ще радват сетивата на ямболци.  Лавандуловите продукти „Lavender Paradise" (от англ. „Лавандулов рай") от с. Гълъбинци, общ. Тунджа, пресните и сезонни зеленчуци на младото семейство Петрови също от с. Гълъбинци, както и биологичните  брашна, семена и олио, които се произвеждат в с. Симеоново, общ. Тунджа, отново ще бъдат на познатото място на 27-и юни на вниманието на жителите и гостите на гр. Ямбол.

Двадесетото областно ямболско изложение за местни фермерски и продукти се организира от  фондация „Ямбол – вкус и традиции" в партньорство с Община Ямбол и Ямболската търговско-промишлена палата.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!