Обратно към категорията

Извъндерно заседание на Общински съвет Тунджа днес

Добавено на: 21.07.2023 08:12
   

Извъндерно заседание на Общински съвет Тунджа днес. Петдесет и осмото заседание, което ще се проведе на 21.07.2023 година от 10:00 часа в заседателната зала на Община „Тунджа” е заради необходимостта съветниците да гласуват кандидастването на Общината по проекти в две направления.

Първа точка в дневния ред е даване на съгласие за подаване от Община „Тунджа“ на проектна идея като водещ партньор по обявената Първа покана за набиране на проектни идеи по Териториалната стратегия в рамките на Програма ИНТЕРРЕГ VI-A ИПА България – Турция 2021-2027 г. (Call for Project Ideas under the Territorial Strategy of the Bulgaria-Türkiye Programme 2021-2027)

Очаква се да се гласува още Община „Тунджа“ да участва като партньор на Община Енез, Република Турция, по обявената Първа покана за набиране на проектни идеи по Териториалната стратегия в рамките на Програма ИНТЕРРЕГ VI-A ИПА България – Турция 2021-2027 г. (Call for Project Ideas under the Territorial Strategy of the Bulgaria-Türkiye Programme 2021-2027)
Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!