Обратно към категорията

Извършват профилактика на електромрежата към Ормана

Добавено на: 08.12.2020 08:55
   

Днес, поради профилактика на мрежата на Електроенергийния системен оператор (ЕСО) без ток от 10 до 12 часа ще са в района по пътя за Ормана в Ямбол, съобщават от електроразпределителното дружество.

На 12 декември, събота, от 9 до 14 часа са предвидени манипулации от ЕСО в Ямбол в кв. „Златен рог“, ул. „Ал. Стамболийски“, ул. „Тунджа“, ул. „Матвей Вълев“, ул. „Преслав“, ул. „Г.С.Раковски“, ул. „Стара планина“, ул. „Петър Парчевич“, ул. „Арда“ и ул. „Анка Александрова“.

На 16 декември от 9.30 до 16.30 часа, отново, заради профилактика на електроразпределителната мрежа, ще са в община Болярово в село Дъбово (ул. „Извън регулация“, ул. „Рила“, ул. „Христо Ботев“), в село Попово (ул. „Васил Коларов“, ул. „Георги Димитров“, ул. „Димитър Благоев“, ул. „Извън регулация“, ул. „Пирин“, ул. „Христо Ботев“) и в село Камен връх на ул. „Извън регулация”.

На 17 декември от 9.30 до 16.30 часа профилактика ще се извършва по електроразпределителната мрежа в гр. Елхово на улиците „Кирил и Методий“, „Птко Р. Славейков“, „Преспа“ и „Георги Бенковски“.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!