Обратно към категорията

Кампания в Стралджа за събиране на средства за самотни възрастни хора

Добавено на: 14.04.2024 09:41
   

Благотворителна кампания за събиране на средства за подпомагането на самотноживеещи възрастни хора организират младежи от Стралджа. Това е първата инициатива на създадената наскоро Младежка неправителствена организация "Заедно с теб Стралджа", разказа Ирина Костова:

"Стартираме с кампания за събиране на средства за самотноживеещи възрастни хора, като искаме да ги подпомогнем с хранителни продукти и празничен обяд за Великден". 

През последните дни младежи са разлепили плакати и са поставили близо 20 кутии за благотворителност в търговските обекти на Стралджа.

"Кутиите се отличават с това, че са само в оранжево и жълто и са с логото на нашата организация "Заедно с теб Стралджа" и призовавам да отворим сърцата си и който може да помогне нашата кампания и за възрастните хора в града за Великден, да успеем да ги подпомогнем".

Добромир е сред най- активните в благотворителната кампания.

"Призовавам всички наши съграждани и гости на града, тъй като по време на Великденските празници тук ще има много гости, да подпомогнем възрастните хора и те също да се почувстват важни". 

Източник: БНР


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!