Обратно към категорията

Кметът на oбщина Ямбол Валентин Ревански с поздрав към военнослужещите по повод 6 май

Добавено на: 06.05.2022 14:14
   

Уважаеми военнослужещи,

скъпи съграждани,

Най-сърдечно Ви поздравявам по случай един от най-големите християнски празници в народния календар - Гергьовден, ден на храбростта и празник на Българската армия!

Свети Георги е един от най-почитаните светци в България от древността и до днес той винаги е закрилял българското войнство.

На днешната дата отдаваме заслуженото признание и почит към българските воини, които дадоха живота си и защитиха правото на България да бъде свободна и независима държава.

Нека днес отново с гордост си спомним за многобройните славни български победи, които спечелиха уважението на Европа и останалия свят!

На 6 май засвидетелстваме и нашето уважение към всички български офицери, сержанти и войници, които с доблест продължават тяхното дело и пазят бойните знамена неопетнени!

Факт е, че днес почти целият Западен свят въоръжава определена страна във военен конфликт, започнал още през 2014 година. Молим се, това да не доведе до разширяването на неговите граници. Правилни ли са действията на лидерите на тези държави, нека всеки от нас се замисли и да си отговори сам.

Уважаеми военнослужещи,

Защитавайте границите на Родината, съхранете спокойствието в домовете на хората. Дано нищо да не нарушава тишината и във вашите семейства, които винаги да Ви очакват!

Нека Свети Георги Победоносец Ви закриля!

Пожелавам на всички ни да бъдем смели, успешни и добри!

На всички именици желая здраве и късмет! Носете името си с гордост!

Честит празник!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!