Обратно към категорията

Коалиция „ГЕРБ – СДС“ регистрира листата за 31МИР Ямбол

Добавено на: 27.02.2023 15:12
   

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС - Готови сме отново за победа!

Коалицията ГЕРБ – СДС заяви отново готовност за победа и силни позиции за предстоящите предсрочни парламентарни избори, с издигнатите кандидати за народни представители за 31 МИР Ямбол. В листата влизат осем доказали се добри професионалисти и общественици.

Професионализъм, политически опит, енергия, сила и отговорност, нови лица и доказани политически фигури – това е впечатлението от листата, която регистрира ГЕРБ-СДС за ямболски регион.

Народният представител от 49-ото Народно събрание и екс областен управител на област Ямбол Димитър Иванов поема политическата отговорност и повежда обединената листа. 42-годишният магистър по икономика се ползва с широко политическа подкрепа и обществено доверие. „Време е някой да поеме политическа отговорност за управлението на страната и да изведе успешно държавата от кризата. Това може да бъде ГЕРБ и ще бъде ГЕРБ“, категоричен е водачът на листата.

На второ място в листата застава юристът Николай Костадинов - на 37 години от Ямбол, работи в държавна институция. На трета позиция е 32 годишният общински съветник и земеделски производител от Елхово Димитър Биволаров. На четвърта позиция още едно младо и перспективно лице в бизнеса и политиката от община „Тунджа“ - Мартин Петков. Стралджа отново ще бъде представена в листата на ГЕРБ-СДС с изключително силна, обществено активна и популярна личност – това е инж. Иван Митев – председател на Общински съвет Стралджа. Още едно ново лице от редиците на ГЕРБ се включва в предизборната надпревара – това е Светла Иванова. Експерт от ДФ „Земеделие“, с над 15 години опит в сферата на земеделието. На седма позиция в листата застава археологът от Регионален исторически музей Ямбол Мирослав Козарев. Като представител на СДС Ямбол в листата влиза Станчо Стоименов.

„На 2 април имаме една задача и цел и тя е да бъдем първа политическа сила, да спечелим тези толкова важни избори с достатъчна преднина и да съставим стабилно и работещо правителство. Всичко това можем и ще постигнем с подкрепата на хората. Това безвремие трябва да спре. От всички нас зависи!, категоричен бе при регистрация на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС за ямболски регион, водачът на печелившия отбор – Димитър Иванов.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!