Обратно към категорията

Кръстовището с кръгово движение в близост до сградата на "ХЕС" вече функционира в работен режим

Добавено на: 11.02.2023 09:04
   

Община Ямбол предупреждава шофьорите да следят за знаците на пътя при преминаване през кръстовището в близост до сградата на "ХЕС", което вече функционира като кръгово.
Ремонтните дейности се извършват и през тъмните часове на денонощието. Вчера вечерта изцяло беше премахнат старият асфалт, както е предвидено в работния проект.
Кръгът вече е очертан, изграждат се нови тротоари в обхвата на проекта, изградена е и нова дъждовна канализация за отводняване на пътното платно и нова електроснабдителна мрежа, светофарните уредби са премахнати.

Предстои цялостното изграждане на кръга с диаметър 30 метра. За сравнение - кръговото кръстовище до магазин "Практикер“ е с диаметър 24 метра, а на улица "Търговска“ и до Комплекса за социални услуги за деца и възрастни - с диаметър 28 метра.
След асфалтирането, което ще започне в началото на следващия месец, ще бъдат извършени довършителни дейности и на финала ще бъде положена хоризонталната маркировка на цялото кръстовище. След приключване на всички строително-ремонтни дейности се очаква положителен ефект върху трафика, както и намаляване на вредните емисии. Предвижда се районът да бъде залесен и облагороден.
Извиняваме се за временните неудобства и апелираме всички шофьори да преминават внимателно през участъка в ремонт.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!