Обратно към категорията

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023: Печелившата формула за Ямбол е 16+16“  

Добавено на: 24.10.2023 14:22
   

Проблемът с транспортната и пешеходна свързаност на квартал „КОС“ ще намери решение с държавния проект за  изграждане на Обходен път Юг, който е част от републиканската пътна мрежа. Ямбол трябва да настоява стартът да бъде поставен възможно най-скоро - още повече в досегашния мандат екипът в Общината подготви и предостави напълно безплатно на Агенция Пътна инфраструктура остойностена проектна документация за дейностите по връзката с комплекс „Яворов“. Този акцент, наред с инфраструктурните решения за развитието на района, стана предмет на дискусия в срещата на Валентин Ревански и неговия „Екип 16“ в късния следобед в понеделник с жителите на квартал „КОС“.

„Откритите ни срещи в различните квартали са естествено продължение на ежедневните ни разговори с хората в тези четири години, единствената разлика сега е, че искаме да чуем мнения и за направеното до момента. За нас е истинско удовлетворение, че онова, което сме поели като конкретни ангажименти, в не малка степен е изпълнено и това се оценя от нашите съграждани“, посочи по-късно пред хората от ж.к. „Хале“ кандидатът за нов мандат като кмет на Ямбол. „Срещите ни са полезни и заради факта, че можем да чуем още добри предложения и препоръки, с които ще допълним управленската програма“, каза Валентин Ревански пред събралото се множество край блок 5 в „Хале“. 

Палитрата от теми в разговора бе посветена и на големите проекти, реализирани през последните години с европейско, с национално финансиране, както и със средства от общинския бюджет, подкрепени от бизнеса и от граждани – модернизираният 3,5-километров участък от градския ръкав на Тунджа, който се превръща в най-големия линеен парк в страната, кръговите кръстовища, Минералната баня, Брънековата къща, чиято реконструкция напредва, обновената спортна инфраструктура, но с внимание и към малките обекти в кварталите, които също решават проблеми на общността.   

„Показахме отношение и уважение към хората и към родния град - с енергия, с желание, с упоритост. Вече познавате нашия стил на работа, в това темпо можем да продължим и занапред, защото Ямбол е нашата обща кауза!“, подчерта Валентин Ревански. 

Председателят на местния парламент в този  мандат Антон Шиков обоснова значението на предстоящия местен вот и спецификата на изборите за кмет и за общински съветници. „Единствените истински съветници на кмета, независими от партийни пристрастия, могат да бъдат хората от неговия екип, те са естествените посредници между гражданите и местната власт“, посочи Шиков. 

„16 + 16“, така доказаният експерт в сферата на информатиката, който отново е част от листата на Ревански, представи и аргументира най-добрата формула за успех на града и на ямболци.

В местния вот в неделя избирателите от Община Ямбол гласуват с две бюлетини – за кмет и за общински съветници. Кандидатът за нов управленски мандат като кмет на града Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници в неговата листа, с регистрацията на „Пряка демокрация“, са с № 16 в бюлетините. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!