Обратно към категорията

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023: Валентин Ревански: Нека се обединяваме, а не да се делим!

Добавено на: 25.10.2023 14:18
   

„Ние не искаме да се делим на партии. Искаме да се обединяваме около каузи, които да приключваме успешно!“ Това сподели кандидатът за кмет за втори мандат Валентин Ревански на срещите си с граждани на ул. „Крали Марко“, в к-с „Златен рог“ и в Кючук махала.

С тях той и кандидатите за общински съветници от „Екип 16“ обсъдиха продължаването на проектите за благоустрояването на кварталите. Жителите от ул. „Крали Марко“ и съседни улици благодариха за новоизградените паркинги в района, ремонтираните улици и дадоха предложение за изграждането на още детски площадки.

В к-с „Златен рог“ срещата се проведе на новоизградения спортен комплекс на „Арена Ямбол“. Родители изразиха благодарността си към Валентин Ревански, Енчо Керязов и към Димитър Димитров, който също е от „Екип 16“, за модернизираната база, на която децата им имат възможност да спортуват. „Спортът е основният начин за борба срещу компютърната и таблетната зависимост, която се шири сред децата“, каза Енчо Керязов и добави, че общинското ръководство ще продължи да работи за развитието на спортната инфраструктура в града.

Част от „малките“ проекти в града се реализират с доброволен труд и с дарения от гражданите, за което Валентин Ревански и екипът му благодариха за пореден път на доброволците. В момента с личен труд и със средства на общинските съветници от „Екип 16“ се изграждат и бетонови пътеки в к-с „Златен рог“. „Те ще се ползват не само през следващите 4-ри, а и през следващите 40 години. Задължение на всички нас е да се грижим за града си“, каза председателят на Общинския съвет и кандидат за втори мандат като общински съветник от „Екип 16“ Антон Шиков.

Желанието си да се включат с личен труд в изграждането на канализация и полагането на настилка на улиците в своя квартал изразиха гражданите на „Кючук махала“, споделяйки, че за първи мандат виждат някакво отношение на общинското ръководство към техните проблеми и чуват не само обещания, а реални действия, като монтирането на улично осветление, асфалтирането на част от ул. Сокол“ и др.

Срещите с граждани продължават. На 25 октомври, сряда, "Екип 16" ще очаква гражданите на Ямбол на ул. "Стефан Караджа" (на старата пиаца), а в четвъртък, на 26 октомври в квартал "Каргон", площад Страшимир Кринчев. Всички срещи са с начален час 18:00.

Припомняме, че на 29 октомври, можете да подкрепите кандидатите в двете бюлетини - за кмет и за общински съветници, с номер 16.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!